Με τι ασχολούμαστε

Η Musicmania Sound ειδικεύεται σε Event όπως Συναυλίες, Live, Party, Εταιρικά Event, Σχολικές Εκδηλώσεις, Γαμήλιες Δεξιώσεις, Ζωντανές Ηχογραφήσεις, Συνέδρια και Ημερίδες.

Live - Συναυλίες

Η Musicmania Sound διαθέτει ένα σύνολο από τεχνικούς, φωτιστές και μηχανικούς ήχου που εργάζονται για να εξασφαλίσουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε live event και συναυλίες.

Πάρτι - Εταιρικά Event

Η Musicmania Sound είναι δίπλα σας για να σας δώσει λύση σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο κομμάτι όπως είναι η εταιρική εκδήλωση, τα εγκαίνια ενός καταστήματος ή ακόμα και το prive πάρτι στον χώρο σας.

Συνέδρια – Ομιλίες

Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια παρουσίαση, μια ομιλία ή ένα συνέδριο με ηχητική και φωτιστική κάλυψη με projectors, οθόνες, προβολή οπτικοακουστικού υλικού με έναν ή πολλούς ομιλητές.

Γάμος – Βάπτιση

Μια ξεχωριστή στιγμή της Ζωής μας είναι ο Γάμος μας και η Βάπτιση του Παιδιού μας!
Πρωτοτυπήστε και κάντε την γαμήλια τελετή σας μια αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας

Εκδηλώσεις

Η Musicmania Sound διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, οργάνωσης, υλοποιήσεις και συντονισμού μιας εκδήλωσης με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.

Θέατρο

Θεατρικά φώτα, κανόνια παρακολούθησης, μηχανές καπνού, projectors και οθόνες ανάλογα με τις απαιτήσεις του σκηνοθέτη είναι στη διάθεση σας για να καθηλώσουν το κοινό.

Studio

Η εταιρία μας διαθέτει studio για πρόβες, ηχογραφήσεις, demo και mastering. Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο και ανακαινισμένο χώρο οι έμπειροι μηχανικοί ήχου μπορούν να εγγυηθούν ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Ενοικίαση Backline

Η Musicmania Sound διαθέτει όλο τον εξοπλισμό της προς ενοικίαση  και μεμονωμένα με τη δυνατότητα μεταφοράς και εγκατάστασης από εμάς για πάρτι – εκδηλώσεις & Live Event

Εξέδρες - Ικριώματα

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση εξεδρών (Stage) που εξασφαλίζουν Ασφάλεια άριστη λειτουργικότητα και την τεχνική αρτιότητα.

Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη του χώρου σας με εγγυημένα άρτιο αποτέλεσμα. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο