Εγκαταστάσεις

Όταν πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο η ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση αποτελεί σημαντικό κομμάτι, ιδικά στον χώρο της εστίασης.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη του χώρου σας με εγγυημένα άρτιο αποτέλεσμα. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο

Η ομάδα των μηχανικών της Musicmania Sound μελετά τις ανάγκες, εκπονεί μελέτες, επιλέγει τον εξοπλισμό και πραγματοποιεί εγκαταστάσεις ήχου, φωτισμού & εικόνας

Υιοθετούμε ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμένες να αυξάνουν τη ροή εργασίας, να βελτιώνουν την παραγωγικότητα και να εξυπηρετούν το σκοπό εφαρμογής τους.

Εξυπηρετούμε επαγγελματικούς χώρους, κτήρια, ξενοδοχεία, cafe, bars, restaurants, καταστήματα, συνεδριακούς χώρους, meeting rooms, κ.α.

Η επιλογή των προϊόντων, πραγματοποιείται μέσα από μια ευρύτατη γκάμα των μεγαλύτερων Brandστο χώρο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και της εικόνας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Υποστηρίζουμε σθεναρά  τις εγκαταστάσεις και την τακτική συντήρηση τους με inhouse εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό για να διατηρούμε τον εξοπλισμό σας αξιόπιστο και πάντα σε λειτουργία.