Γάμος – Βάπτιση

Μια ξεχωριστή στιγμή της Ζωής μας είναι ο Γάμος μας και η Βάπτιση του Παιδιού μας!

Πρωτοτυπήστε και κάντε την γαμήλια τελετή σας μια αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας

Η Musicmania Sound διατηρώντας υψηλά standards στην ποιότητα της δουλειάς και διαθέτοντας τεχνογνωσία και επαγγελματισμό σας παρέχει ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο και εκδήλωση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο και επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση, η Musicmania Sound σας εγγυάται ένα άψογο ηχητικό αποτέλεσμα και μια εμπειρία που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας και θα αφήσει σε εσάς τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις!

Για να γίνει όμως μια πραγματικά  ονειρική  δεξίωση η Musicmania Sound φροντίζει ο χώρος να «ντυθεί» με τον κατάλληλο φωτισμό, ο οποίος, όχι μόνο θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, αλλά παράλληλα θα αναδεικνύει και με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο της εκδήλωσης.

Με τους κατάλληλους φωτιστικούς και χρωματικούς συνδυασμούς θα απολαύσετε ένα άκρως φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, το οποίο εμπλουτίζουμε με ειδικά Special effects που δίνουν έναν ακόμη πιο ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωσή σας.

Διαθέτουμε πίστες χορού, εξέδρες, μηχανές καπνού, laser, Κινούμενες κεφαλές κ.α.  που μπορούν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Επίσης αναλαμβάνουμε με εξειδικευμένους συνεργάτες  να σχεδιάσουμε μαζί το μουσικό πρόγραμμα μέσα από μια ευρεία λίστα Ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Παρέχουμε υπηρεσίες dj αλλά και Ζωντανές ορχήστρες, οι οποίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα ειδών μουσικής, από ορχήστρες κλασικής μουσικής, έως παραδοσιακά συγκροτήματα.